Black Friday hos Arkimasu!
Schyssta black week deals på friluftskläder och outdoorkläder

BLACK FRIDAY – EN HISTORISK SHOPPINGDAG

Black Friday infaller alltid dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving och ses idag som startskottet för den traditionella julhandeln. Redan under 60-talet började folkmassor samlas utanför butikerna på USAs gator för att handla varor till ett vrakpris. Sedan dess har engagemanget fortsatt växa och idag är Black Friday en av de största shoppingdagarna under året.

DATUM

Under de kommande år infaller Black Friday följande datum:
2020: Fredagen den 27 november
2021: Fredagen den 26 november
2022: Fredagen den 25 november
2023: Fredagen den 24 november

BLACK FRIDAY HOS ARUKIMASU

Hos Arukimasu erbjuder vi schyssta deals inte bara på Black Friday, utan under hela Black Week. Det här är din möjlighet att kunna fynda multifunktionella, komfortabla och snygga friluftskläder till ett vrakpris. Slipp de långa köerna i butikerna och handla online hos oss. Ta naturen med stil i outdoorkläder från Arukimasu!
Walk with us

Cyber Monday & Black Week

I takt med att intresset för Black Friday ökat så har fler fenomen som Cyber Monday och Black Week uppstått. Tidigare var rean en enskild dag men numera sänker flertalet företag priserna på sina produkter över en hel vecka, därmed Black Week. Cyber Monday infaller måndagen efter Black Friday och är känd för att vara dagen då företag inom e-handeln sänker priserna på sina produkter kraftigt. 

Black Friday i Sverige

Black Friday kom till Sverige först vid 2010-talet och fick sig inom loppet av bara några år ett rejält uppsving, där kläder och elektronik är de populäraste produkterna. I Sverige har intresset för Black Friday vuxit både i fysiska butiker och webshoppar. 

Handla snabbt och tryggt hos oss

Vi på Arukimasu strävar alltid efter snabba leveranser och målet är att du ska få dina produkter inom 1-3 arbetsdagar. Hos oss har du alltid fria byten och gratis retur, oavsett om det är kampanj eller rea på produkten. Lämnar du mobilnummer i samband med köp får du alltid notiser angående din leverans. När du handlar friluftskläder hos oss på Arukimasu, så gör du inte bara ett bra köp utan du gör ett tryggt sådant också. 

Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla